Loading...

Centraal stofzuigsysteem

Eén van onze specialiteiten is het leveren en installeren van een industrieel centraal stofzuigsysteem. Een centraal stofzuigsysteem in uw bedrijf draagt bij aan een schone en veilige werkomgeving. Nooit meer slepen met een industrie stofzuiger. Nooit meer gebruik maken van een industrie stofzuiger die in veel gevallen het fijnstof alleen maar rondpompt. Maar voor altijd het stof weg van de afdeling.

Het ontwerp van een centraal stofzuigsysteem wordt altijd samen met u gemaakt. Samen bepalen we waar de stofzuigcontacten moeten komen, zodat u van hier uit met een stofzuigerslang en hulpstukken overal kunt komen. Bijvoorbeeld in machines, op bordessen en op de bedrijfsvloer. Alle stofzuigcontacten worden aangesloten op een centraal leidingsysteem dat uiteindelijk uitkomt in de stofzuiger.

De stofzuiger bestaat onder andere uit een Herding® filterinstallatie uitgevoerd met sinterlamellen filterelementen of een Multi-tube doekenfilter. Hierdoor wordt de hoogste afscheidingsgraad verkregen. Naast de filterinstallatie staat een blower of zijkanaalverdichter. Deze zorgt voor de benodigde onderdruk.

Herding® filtertechniek ontwerpt en installeert elk type centraal stofzuigsysteem met enkele stofzuig contacten tot grote industriële stofzuigsystemen waarbij vele personen gelijktijdig kunnen stofzuigen. Elk centraal stofzuigsysteem kan door middel van intelligente aansturing automatisch geregeld worden zodat uw gebruikers altijd de gewenst zuigkracht zullen ervaren tegen de laagste energie- en onderhoudskosten.